perjantai 11. lokakuuta 2013

Viikon toinen VK voittajafiiliksellä!

Tänään oli taas sarjaa hieno päivä. Meillä olis ollut tänään eka tentti talousmatematiikasta, mutta miten sattuikin et just sillon nukun pommiin... No, uus yritys lähempänä joulua. Jos en ehtinyt kouluun, niin sain kuitenkin hoidettua paljon muita juoksevia asioita. Kaikki kortit on nyt uusittu, seuraavaksi sit miettimään minkälaisen lompakon sitä ostaisi.

Koiran kanssa ollaan käyty 2x30min kävelemässä (iltalenkki vielä edessä), pyörän selässä istuin puolisen tuntia ja tämän päivän ohjelmaan kuului viikon toinen vauhtikestävyysveto. Matka ja aika samat kuin viime kerralla, eli 4,5km ja 25min. Oli selkeästi tahmeampaa ja tuntui ikävältä, mutta jollain ihme raivolla vedin sen loppuun asti. Sen jälkeen sai taas fiilistellä :) Tuntuu niin siistillä joka kerta kun saa voitettua lämpimän sohvan ja kiskottua itsestään irti hyvän suorituksen. Nyt voikin loppuillan löhötä leffaa katsoen ja huomenna on yhdet synttärit, missä voi luvan kanssa mässätä :D

Keskiviikon lenkin jälkeen :D
Mä olen viime aikoina lukenut paljon juttuja lisäaineista ja valmiseineksistä ja vaikka koko ikäni oon tietysti tiennyt sen, ettei E-koodit oo hyvästä niin nyt sitä vasta on heränny ihan kunnolla siihen, mitä myrkkyä pistää suuhunsa jos niitä "ruokia" syö. Ei kyllä tee enää mieli napata mitään nugettipakettia mukaan vaan mielummin syön puhdasta ja tuoretta ruokaa. Ja kyllähän se puhdas, oikea ruoka maistuukin paljon paremmalta.

Syksykin vaan on tullut jäädäkseen. Täytyy jo hiukka miettiä mitä vaatteita pistää niskaan, ettei tule kylmä. Ei siinä, muuten syksy on yksi mun lempivuodenajoista, on niin kaunista :)

Syksy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti