keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vauhtikestävyyttä treenaamassa

Eilen oli ihan huippuraskas päivä. Koulua 8-16, kotona ryhmätyön tekemistä 16-20, koiran kanssa lenkki 20-21 ja juoksemaan päädyin vasta yhdeksän jälkeen. Vuorossa nopea ja lyhyt veto ja juoksu kulki edelleen aika hienosti. Sports tracker sanoi taas itsensä irti jossain vaiheessa lenkkiä (Lumia ei taida kestää sitä, että samalla on päällä musiikit ja st, kun se joka kerta kaatuu....), mutta mapsin mukaan matka oli jotakuinkin 4,5 km, aikaa kului 25 min. Nopealla laskutoimituksella se tekee keskinopeudeksi n. 10,8 km/h! Tuskin erityisen kova veto pitkään juokseneelle, mutta mun taustoilla olen oikein todella tyytyväinen.
 
Olen järkeillyt niin, että pitkissä ja lyhyissä lenkeissä tarkoituksena on tehdä jonkunlaista eroa nopeuteen. Pidemmillä lenkeillä se on ollut jotain 7.5-8 km/h, joten eilinen oli siihen nähden paljon reippaampi. Menin aika pitkälti tämän hetken kunnon sallimassa maksimissa, joka myös tuntui siltä. Napit korvilla sitä kuitenkin jaksoi vikatkin metrit.
 
En muuten edes tiedä montako viikkoa tulee kuluneeksi viime karkkipussista tai leivoksesta, mutta useampi. Ja joka päivä tuntuu niin hyvältä, kun voi ohittaa karkkihyllyn ottamatta sieltä mitään mukaan :)
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti