tiistai 1. lokakuuta 2013

Päivärutiineja

Olen aina pyrkinyt elämään terveellisesti syömällä puhdasta, kotimaista ruokaa, liikkumalla paljon ja välttämällä ylenmäärin juhlimista. No, mitä tapahtui kun muutin omilleni...

Yritän edelleen syödä terveellisesti. En syö sipsiä, karkkia, vaaleaa leipää, pullaa.... En juo limsaa enkä mehuja ja päivittäin täydennän ravintoani B-, D- ja monivitamiinilla. Ongelman ydin on kuitenkin se, että olen mielettömän laiska laittamaan kunnon ruokaa. Koulussa syön monipuolisen lounaan, mutta kotona homma on mennyt pussipastan keittämiseen. Rehellisesti sanottuna uskon, että tämä syyslenssu johtuu hyvin pitkälti huonosta ravinnosta. Normaalisti en ole koskaan kipeä. Kun asuin vanhempieni lihapatojen äärellä sairastin ehkä kerran vuodessa jonkun parin päivän nuhakuumeen. Nyt on jatkuvasti töhö olo.

Normaalisti päivän ruokani näyttävät tältä:
8:00   Aamupala: kuntokaurapuuroa + ananaspaloja + vitamiinit + vettä
12:00 Koululounas: esimerkiksi lohta + uunivihanneksia + salaattia + vettä
16:00 Kotipäivällinen: pussipastaa + vettä
20:00 Iltapala: ruisleipä + porkkana + vettä

Ei siis mitään turhia välipaloja tai herkkuja, mutta tuohon kotipäivälliseen pitäisi kiinnittää huomiota. Se on vaan niin helppo pistää kiehumaan, odottaa muutama minuutti ja sen jälkeen syödä E-koodeilla täytetty hiilarimössö.

Liikun edelleen paljon. Koiran kanssa pyrin lenkkeilemään puolitoista tuntia päivässä ja sen päälle sitten mahdolliset juoksulenkit ja muut liikunnat. Tämän lisäksi pyöräilen koulumatkat (yhteensä 5km).

Ylenmäärin juhlimista en ole pystynyt välttämään. Kaikki täällä luodut ystävyyssuhteet perustuu siihen, että ollaan käyty porukalla humpalla. Ja jottei alkoholi olisi tarpeeksi, paheenani on myös polttaa kännissä. Selvinpäin en ole ikinä polttanut, mutta jotenkin se mopo aina lähtee käsistä parin drinkin jälkeen. Aika selkeä tsempin paikka.

Tänään tein pitkästä aikaa ihan itse ruokaa. :D

Makaronia
Purkki tonnikalaa
Tomaatti
Kurkku

Sekoita aineet ja tha-daa!

Makaronia
Tonnikalaa
Tomaattia ja kuvasta puuttuvaa kurkkua
Äidin ostamaa öljyä. Se on ihan friikki sen suhteen, mitä öljyä käytän ruuassa.
Kahvi ruokajuomana.

Ei tarvi ihan kummonen kokki olla että saa duunattua tän safkan. Kalliskaan se ei ole ja riittää useampaan ateriaan. Ja ihan varmasti terveellisempää kun se perhanan pussipasta! Kohta olis tarkotus mennä rauhallinen kävelylenkki koiran kanssa. On kyllä tällä hetkellä veto ihan pois, täytyy yötä vasten vähän dropata ja toivoa että huominen on parempi päivä. Nää lepopäivät ei oo yhtään mua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti