perjantai 4. lokakuuta 2013

Kiviä kengissä?



Eilen kävin vetämässä siis viimeinkin lenkin, ei ollut helppoa ei. Jotenkin tahmeaa, jouduin koko matkan keskittymään tiukasti hengitykseen ettei kyljet pistele. Muutenkin askel tuntui huippu raskaalta, joten hyvä vaan että olin armollinen itselleni enkä lähtenyt tavoittelemaan mitään pituusennätystä. Kiersin läheisen järven ympäri ja sports trackerin kertomaa:

Kesto 00:30:43
Matka 4.08 km
Keskivauhti 7:31 /km
Keskinopeus 8.0 km/h
Energia 244 kcal
Maks. Nop 9.8 km/h

Vakkarilenkkipolulta! Ei paha :)
Ihan kelpo veto ja tästähän on suunta vaan ylöspäin. Illalla käytiin koiran kanssa kävelemässä tunti ja sen jälkeen sänkyyn levyttään, olin fyysisesti aika poikki. Ton koiran ansiosta tulee kyllä liikuttua suht paljon. Zena on siis pian 5v espanjanvesikoiratyttö, sain sen 14 vuotiaana ja oli ihan itsestään selvää että se tulee mukaan kun kotoota muutan omilleni. Maalaiskoirasta on tullut fiksu ja hiljainen kaupunkilainen :) Oon ihan pienestä penskasta asti tykännyt koirista ja rehellisesti sanottuna mulla on ollut kauhea koiravauvakuume vaikka miten kauan jo! Ei vaan ihan tähän elämäntilanteeseen sovi toinen karvanassu..

<3

Tänään mennään tyttöjen kanssa hummailemaan ja sunnuntaina sit hölkkäillen pitkä ja rauhallinen lenkki. Tää viikko on ollut kyllä jotenkin todella raskas, ihanaa et alkaa viikonloppu. Lompakon hävittäminen + flunssa on tuntunut maailmanlopulta ja fiilis on ollut enimmäkseen tosi huono. Flunssa selätetty (kop kop) ja vanhojen korttien tilalle tulossa kovaa vauhtia uusia. Ehkä se tästä!

Aamupalajuttuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti